Cariere

În cadrul Agenției Kunden Broker oferim fiecărui manager şi consultant, un mediu de muncă provocator și competitiv, care are la bază cele mai înalte standarde de excelență și integritate. În compania noastră, punem accentul pe dezvoltarea profesională și a abilităților individuale ale managerilor şi consultanților noștri, aceștia beneficiind de tot sprijinul companiei în dezvoltarea unor cariere de succes. Cultura noastră organizaţională este centrată pe client și pe satisfacerea nevoilor acestuia, pe munca în echipă, pe continuitate în îmbunătățirea performanțelor personale și profesionale ale consultanților, precum și pe crearea unor produse de asigurare exclusive și adaptate nevoilor financiare ale potențialilor noștri clienți.

Alegând profesia de Consultant Financiar

Activitatea desfăşurată în cadrul Agenției Kunden Broker pune accentul pe managementul eficient al oamenilor și al echipelor, implicarea și profesionalismul fiind criterii esențiale în alegerea partenerilor și consultanților noștri, urmărim să dezvoltăm echipe competente, care prin muncă și perseverență au capacitatea de a-și construi alături de noi cariere remarcabile, în domeniul asigurărilor de viață, sănătate și pensii. Toate persoanele care doresc să dezvolte o carieră legitimă și dinamică în domeniul financiar, reglementată de un cadru legal tot mai mult aliniat la standarde europene sunt solicitate să ni se alăture pentru a oferi potențialilor clienți, prin experiza noastră, soluții optime la promovările financiare pe care ni le oferă mediul economic și viața de zi cu zi. Prin traininguri specializate oferim oportunitatea dezvoltării de competențe noi, încurajăm dobândirea de noi aptitudini și un nivel crescut de pregătire, care să se plieze pe nevoile de dezvoltare personală și profesională a consultanților, precum și pe cerințele de o complexitate tot mai mare ale clienților.

Transparența

În cadrul Agenției Kunden Broker comunicarea deschisă și transparentă reprezintă cheia managementului, în vederea construirii unei relații de parteneriat pe termen lung. Astfel, managerii noștri au posibilitatea să își exprime ideile și opiniile față de aspecte care vizează bunul mers al afacerii, să contribuie pro-activ la dezvoltarea acesteia. Toată această interacțiune se derulează în cadrul Conferințelor Naționale, la sediul companiei, atât prin comunicarea electronică, cât și prin interacțiunea față în față.

Dezvoltarea Carierei

Compania noastră este dedicată să dezvolte aptitudinile și competențele, precum și să participe la dezvoltarea personală a consultanților. Oferim consultanților multiple oportunități de a participa la programe de training şi leadership. Performanța managerială este un aspect critic al companiei, astfel Kunden Broker investește în planificarea carierei fiecărui manager, în vederea alinierii ţelurilor acestora cu interesele companiei.

Pregătire și instruire

Este important să asigurăm consultanților instrumentele necesare în vederea asigurării unei dezvoltări profesionale continue, care să ducă la excelenţă în domeniul asigurărilor. Așadar Kunden Broker, în parteneriat cu unul dintre primii furnizori de programe de pregătire profesională, autorizați pe piața asigurărilor din România - Kunden Conference Education & Management S.R.L. - a dezvoltat o platformă de e-learning, care conține materialul de studiu necesar și complet, pentru obținerea competenței în desfășurarea activității de consultanță financiară. De asemenea, asigură traininguri specializate, susținute de către formatori autorizați, recunoscuți în mediul de business.

Liderii în Agenția Kunden Broker

Leadership-ul reprezintă o prioritate a strategiei noastre. Este credința noastră că managerii cu un potențial considerabil și un mediu adecvat pot evolua în lideri influenți, care ne vor conduce la succes în viitor. Pentru astfel de persoane, Kunden Broker organizează training-uri dedicate strategiei, centrare pe client, leadership, tehnici de negociere, management de proiect, dezvoltarea de competențe financiare, managementul conflictelor, etc. Toate aceste programe de training și acccentul pus pe oameni, reprezintă o parte importantă a investiției noastre în crearea celor mai buni lideri care activează în domeniul financiar și care reprezintă cartea de vizită a Agenției Kunden Broker în fața potențialilor clienți.

Dacă sunteți pregătiți să fiți parte a unei echipe puternice, dinamice și profesioniste, vă invităm să vizualizați joburile vacante.

Consultant Financiar

Descriere:

Activitatea de consultant financiar se adresează persoanelor dornice să învețe şi să se dezvolte personal și profesional. Ȋmbinarea muncii de birou cu cea de teren şi orarul flexibil constituie reale avantaje pentru candidaţii dinamici. Orientarea către calitate şi satisfacerea nevoilor clienţilor, alături de o strategie ambiţioasă vă vor ajuta să vă construiţi cariera visată în Kunden Broker şi să vă exersaţi abilităţile antreprenoriale.

Aplica