Despre noi

Societatea Kunden Broker de Asigurare S.R.L. este una dintre cele mai importante companii de brokeraj din România. Înființată în 2005, în Cluj-Napoca, compania noastră de intermediere în asigurări a cunoscut o creștere spectaculoasă, ajungând în scurt timp să fie recunoscută și apreciată și de către instituțiile consacrate în domeniul financiar. Lider Top Profit în 2010 și 2011, Brokerul cu cea mai mare creștere în 2011, Premiul pentru Excelență în Asigurări de Viață în 2012, Premiul Special pentru Contribuția la Dezvoltarea Asigurărilor de Viață în 2013, sunt doar câteva dintre premiile obținute de-a lungul activității desfășurate până acum, distincții pentru care sunetm recunoscători și în același timp mândri.

Misiunea şi valorile noastre

Kunden Broker este o companie orientată exclusiv către client și satisfacerea nevoilor acestuia și se bazează pe trei valori solide: profesionalism, consecvență și orientare către soluții. Misiunea companiei a devenit și Misiunea Agenției Kunden Broker. Forța care constituie Agenția Kunden Broker este o echipă consolidată, profesionistă și competentă de manageri și consultanți, care au ca scop principal utilizarea cunoștințelor și a expertizei în domeniul asigurărilor de viață, sănătate și pensii, pe care o dețin, în vederea oferirii potențialilor clienți cele mai performante și optime soluții la problemele financiare cu care se confruntă și care din păcate sunt o realitate a prezentului. Acest lucru este transpus și în sloganul companiei „we care for your future”, care subliniază grija și interesul companiei pentru client. De aceea oferim clienților noștri atât programe exclusive, special adaptate nevoilor oamenilor din România, în parteneriat cu cele mai prestigioase companii de asigurări – Metropolitan Life Asigurări SA, Generali Asigurare – Reasigurare SA, Omniasig Vienna Insurance Group SA și Allianz Țiriac SA – cât și cel mai bun service prin consultanță profesionistă pe parcursul derulării contractelor, pentru că parteneriatul nostru este unul pe termen lung.

Oportunități de carieră

Planul de carieră în Agenția Kunden Broker este competitiv. Accentul pus pe oameni, interesul pentru a forma parteneriate cu oameni puternici, activi, talentați, cu reale aptitudini manageriale, cu o înclinație spre lucrul cu oameni, cu spirit de echipă și care manifestă perseverență și interes în dobândirea de cunoștințe noi pentru a se dezvolta profesional și personal – creează premisele de bază pentru a dezvolta în cadrul Kunden Broker o carieră de succes. Prin sistemul nostru de carieră unic, le oferim consultanților și managerilor noștri:

  • Venit suplimentar semnificativ
  • Dezvoltare profesională și personală
  • Crearea unei cariere de succes în domeniul financiar
  • Muncă alături de profesioniști și lideri în domeniu
  • Accesul la un sistem de training performant, derulat de unul dintre primii furnizori autorizați pe piața din România pentru programe de pregătire profesională în domeniul financiar
  • Recunoașterea performanțelor prin diverse bonificații, premii și participarea la concursuri
  • Satisfacția personală oferită de faptul că aducem valoare în viața clienților

Am profitat de atuul de a fi cel mai puternic broker de pe piața asigurărilor de viaţă și am implementat o strategie eficientă de expansiune. În acest moment avem birouri în orașele principale ale României, unde formăm echipe puternice și competente, capabile să susțină cu succes standardele înalte de profesionalism ale companiei și să răspundă cerințelor potențialilor clienți. Ca urmare, deținem infrastructura, competențele și viziunea necesare pentru a oferi siguranță financiară potențialor clienți, într-un mediu financiar nesigur.