Ținând pasul cu evoluţia tehnologiei, dar şi cu apariţia noutăţilor de pe piaţa asigurărilor, avem bucuria de a anunţa dezvoltarea platformei destinată segmentului non-viaţă: Kunden Broker Solutions - www.kbsolutions.ro. Această aplicaţie online facilitează activitatea de intermediere a produselor de asigurare, fiind actualizată constant cu scopul de a întruni cerinţele pieţei şi eventualele modificări survenite în legislaţie.

Citiţi mai mult aici…

Suntem bucuroşi să împărtăşim cu dumneavoastră o nouă realizare marcantă, şi anume o platformă web inovatoare, cu un design special, adaptat tuturor dispozitivelor mobile. Acest nou site vine în sprijinul agenţiilor Kunden Broker, oferind totodată celor interesaţi informaţii despre activitatea şi organizarea acestora.

Citiţi mai mult aici…

Ca în fiecare an, publicaţia Insurance Profile realizează clasamentul celor mai puternici brokeri din domeniul asigurărilor de viaţă, bazat pe datele financiare furnizate de peste 80 de companii de pe piaţă. Astfel că, suntem foarte mândri să anunțăm din nou confirmarea poziţiei de lider în topul asigurărilor de viaţă pe anul 2013.

Vă invităm să citiţi mai multe aici...