Cariera ta la sediul companiei

Daca esti o persoana deschisa si motivata, care doreste sa se implice in a-i ajuta pe consultantii si clientii nostri, haide in echipa noastra!

Dorim sa avem in echipa noastra persoane care vor sa implice si sa duca la bun sfarsit sarcinile primite generand performanta.

Mai multe detalii legate de cariera ta la sediul companiei noastre sunt disponibile la adresa:

Cariera ta la sediul companiei

 

,,Kunden Broker reprezinta unul din cei mai competitivi brokeri de servicii integrate din Romania. Ambitia si perseverenta managerilor si a consultantilor nostri au transformat compania infiintata in 2005, intr-un lider pe piata de intermediere in asigurari. Succesul inregistrat de Kunden Broker in ultimii ani, reprezinta obtinerea recunoasterii activitatilor laborioase intreprinse de fiecare consultant.

Structura noastra, cultura Kunden Broker si birourile teritoriale formeaza un organism structural orientat catre clientul roman. Acesta reprezinta nucleul echipei noastre, echipa Kunden Broker!

Bernhard Neumaier

Director General,

Kunden Broker

Cei mai buni dintre cei mai buni

Prin strategia noastra clar definita si prin respectarea valorilor noastre, am reusit sa ajungem printre cei mai buni si sa ne pozitionam in topul intermediarilor din asigurari.

Performanta si recunoasterea valorii

Ne mandrim ca ne este recunoscuta performanta prin distinctiile primite de la institutii de prestigiu. Acestea sunt o dovada clara a faptului ca oferim clientilor nostri atat produse excelente, in parteneriat cu cele mai importante companii de asigurari, cat si cele mai bune servicii, prin consultanta profesionista pe termen lung.

Ei sunt partenerii nostricei mai buni din industrie

Ne dorim să te ajutăm!
Te rugăm să ne contactezi telefonic ori prin intermediul site-lui şi te ajutăm cu mare drag. Mulţumim că ne-ai vizitat!

Cauti un consultant financiar de top? Cauti cea mai buna solutie?