Quill pen and ink well resting on an old book in a library concept for literature, writing, author and history

Prezentarea companiei

Eforturile noastre se indreapta in mod constant spre a oferi servicii personalizate, de o calitate ireprosabila, care deservesc optim nevoilor tale.

Cu o experienta de peste 15 ani pe piata, echipa Kunden Broker si-a construit o reputatie ce se focuseaza pe conceptele „Life” si „Health” – viata si sanatate. Acestora li se adauga asigurarile generale intregind astfel oferta si asigurand pozitia de broker de servicii integrate.

Pe pietele mature, se evidentiaza deja foarte bine rolul brokerului. Acesta nu are doar statutul de intermediar ci este consultantul/ partenerul clientului. Aceeasi tendinta se manifesta si in Romania, atat din partea consumatorilor, care incearca sa isi reduca costurile si sa achizitioneze serviciile in conditii cat mai avantajoase, cat si din partea furnizorilor (companii de asigurare, de managementul activelor etc.), care recunosc in broker un partener independent de distributie.

In aceasta relatie, brokerul reprezinta tot mai mult interesele clientului. El intelege corect nevoile si construieste solutii adecvate, maximizand beneficiile acestuia si pastrand prima necesara intr-un interval accesibil posibilitatilor clientului.

,,Kunden Broker reprezinta unul din cei mai competitivi brokeri de servicii integrate din Romania. Ambitia si perseverenta managerilor si a consultantilor nostri au transformat compania infiintata in 2005, intr-un lider pe piata de intermediere in asigurari. Succesul inregistrat de Kunden Broker in ultimii ani, reprezinta obtinerea recunoasterii activitatilor laborioase intreprinse de fiecare consultant.

Structura noastra, cultura Kunden Broker si birourile teritoriale formeaza un organism structural orientat catre clientul roman. Acesta reprezinta nucleul echipei noastre, echipa Kunden Broker!

Bernhard Neumaier
Director General,
Kunden Broker

Cei mai buni dintre cei mai buni

Prin strategia noastra clar definita si prin respectarea valorilor noastre, am reusit sa ajungem printre cei mai buni si sa ne pozitionam in topul intermediarilor din asigurari.

Performanta si recunoasterea valorii

Ne mandrim ca ne este recunoscuta performanta prin distinctiile primite de la institutii de prestigiu. Acestea sunt o dovada clara a faptului ca oferim clientilor nostri atat produse excelente, in parteneriat cu cele mai importante companii de asigurari, cat si cele mai bune servicii, prin consultanta profesionista pe termen lung.

Ei sunt partenerii nostricei mai buni din industrie

Ne dorim să te ajutăm!
Te rugăm să ne contactezi telefonic ori prin intermediul site-lui şi te ajutăm cu mare drag. Mulţumim că ne-ai vizitat!

Cauti un consultant financiar de top? Cauti cea mai buna solutie?