Termeni si Conditii

Va rugam cititi acesti termeni si aceste conditii cu atentie inainte de utilizarea site-ului!

Acceptarea conditiilor

www.kundenbroker.ro (denumit in continuare “site”) este site-ul oficial al SOCIETATII KUNDEN BROKER DE ASIGURARE S.R.L. (denumit in continuare “Kunden Broker”) pentru asigurarea unei mai mari transparente si o mai buna intelegere a activitatilor Kunden Broker. Utilizarea site-ului presupune acceptarea in totalitate a termenilor si conditiilor expuse mai jos. Prin accesarea acestui site, utilizatorii consimt sa respecte urmatoarele conditii de utilizare fara restrictii sau alte pretentii. Acesti termeni si conditii pot fi revizuiti in orice moment prin actualizarea acestui material fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza. Orice revizuire trebuie respectata, de aceea aceasta pagina trebuie vizitata periodic pentru a afla termenii si conditiile obligatorii la acel moment. Accesand si navigand pe acest site, utilizatorii accepta implicit termenii de utilizare descrisi in continuare. In cazul In care nu sunt de acord cu termenii si conditiile impuse, utilizatorii trebuie sa inceteze accesarea acestui serviciu. Cu excepția unor situatii ce exced controlul si decizia SOCIETATII KUNDEN BROKER DE ASIGURARE (defectiuni tehnice, atacuri cibernetice, forta majora, etc) utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile pentru utilizarea serviciilor pentru a le putea consulta in orice moment.

Descrierea serviciilor

Prin intermediul sectiunilor sale, site-ul ofera utilizatorilor informatii referitoare la activitatea Kunden Broker.

Disclaimer 

In conformitate cu legislatia in vigoare, materialele de pe acest site sunt furnizate vizitatorilor, cu respectarea prevederilor legale, fara a oferi orice fel de garantie in mod direct sau indirect, iar Kunden Broker nu ofera nici o garantie in mod direct sau indirect, sau cu privire la comercializare si caracter adecvat pentru un anumit scop. Kunden Broker nu garanteaza aplicabilitatea neintrerupta si lipsa erorilor pentru functiile existentei in materialele continute de site. In acelasi timp, Kunden Broker nu ofera nici o garantie ca defectiunile vor fi corectate sau ca acest website sau serverul care il pune la dispozitie nu contin virusi sau alte componente daunatoare. Kunden Broker nu ofera nici o garantie sau expunere privind utilizarea sau rezultatele utilizarii materialelor de pe acest site referitor la corectitudinea, acuratetea ori consecventa lor sau in orice alta privinta. Tu ca utilizator al site-ului (si nu Kunden Broker) va asumati costul integral pentru service, reparatii sau orice alte corectari le-ar genera utilizarea site-ului. Informatiile si descrierile din acest site nu sunt in mod obligatoriu descrieri complete ale termenilor, restrictiilor si conditiilor aplicabile pentru aceste produse si servicii, ci sunt furnizate doar cu scopul de informare generala. Acest site poate contine trimiteri (link-uri) catre alte site-uri care nu apartin de Kunden Broker. Kunden Broker nu este raspunzatoare pentru continutul acelor site-uri. Includerea oricarui link catre astfel de site-uri nu implica aprobarea sau avizul oferit de catre Kunden Broker pentru acele site-uri sau pentru continutul lor.

Neangajarea raspunderii 

Kunden Broker intretine acest site pentru a inlesni accesul public la informatii, privind activitatile sale. Desi Kunden Broker depune eforturi pentru a prezenta publicului prin intermediul acestui site informatii exacte si actuale, uneori pot interveni erori sau omisiuni.In conformitate cu legislatia aplicabila în jurisdictia respectiva, Kunden Broker nu ofera nici o garantie privind acuratetea continutului de pe acest site. Nu exista nici o situatie (neglijenta este inclusa) in care Kunden Broker sau vreo parte implicata in crearea, producerea sau punerea la dispozitie a website-ului sa fie raspunzatoare pentru orice daune directe, majore, minore, indirecte sau penalizatoare care rezulta din utilizarea sau imposibilitatea de a utiliza materialele de pe acest site. In acelasi timp, Kunden Broker nu isi asuma nici o responsabilitate şi nici nu este considerata raspunzatoare pentru orice daune sau virusi care pot infecta calculatorul sau alta proprietate a utilizatorului in urma accesarii sau utilizarii site-ului sau a descarcarii de pe site a oricarui tip de materiale, date, texte, imagini, reprezentari audio sau video. Informatia oferita este exclusiv de natura generala, nu este în mod obligatoriu atotcuprinzatoare, completa, corecta sau actualizata, poate conţine legaturi web spre alte site-uri asupra continutului carora Kunden Broker nu detine nici un control si pentru care nu isi asuma nici o responsabilitate.

Limitari de ordin tehnic ale serviciilor

Kunden Broker nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care serviciile site-ului nu pot fi accesate de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.

Drepturile asupra continutului site-ului 

Acest site este proprietatea Kunden Broker. Toate informartiile continute de acest site sau orice alt site aflat in proprietatea, sub licenta sau controlul Kunden Broker nu pot fi valorificate, copiate, reproduse, republicate, transmise sau distribuite in nici un fel, fara acordul prealabil scris al Kunden Broker. Puteti descarca materiale continute de acest site numai pentru uz personal, cu conditia de a pastra si respecta mentiunile referitoare la drepturile de proprietate intelectuala prezente pe materiale. Nu este permisa distribuirea, modificarea, republicarea sau utilizarea continutului – texte, imagini, reprezentari audio şi video – in scop public sau comercial, fara acordul prealabil în scris din partea Kunden Broker. Compania nu ofera nici o garantie ca utilizarea materialelor continute de acest website nu va incalca drepturile unor terte parti.

Termeni juridici

Daca nu se specifica altfel in acest material, Kunden Broker nu face nici o mentiune conform careia materialele de pe acest website sunt disponibile pentru a fi utilizate in orice locatie. Cei care aleg sa acceseze acest site o fac din proprie initiativa si sunt responsabili sa respecte legislatia locala. Daca nu se specifica altfel, informatiile cotinute de acest site nu constituie o oferta de vanzare sau o cerere de cumparare de produse de asigurare sau orice alte produse sau servicii de la Kunden Broker. Nici un produs de asigurare sau alte produse sau servicii nu sunt ofertate sau vandute de Kunden Broker, iar in cazul in care sunt comercializate, nu vor fi în vigoare in acele jurisdictii în care o astfel de oferta, cerere sau act de vanzare – cumparare nu este in concordanta cu legislatia privind produsele de asigurare din jurisdictia respectiva. Unele produse si servicii pot sa nu fie disponibile in toate jurisdictiile.

Drepturi de proprietate asupra informatiei

Orice informatie, cu exceptia datelor sau informatiilor cu caracter personal, transmise electronic sau in orice alt mod catre Kunden Broker prin intermediul acestui site, inclusiv, intrebarile, comentariile sau sugestiile vor fi tratate ca informatii neconfidentiale si vor deveni proprietatea Kunden Broker. Astfel de informatii, cu exceptia datelor sau informatiilor cu caracter personal, pot fi folosite in orice scop precum reproducere, solicitari, dezvaluire, transmitere, publicare si afisare. Kunden Broker are dreptul de a utiliza orice idei, concepte, know-how sau tehnici continute in orice comunicare transmisa prin intermediul acestui site, sau in orice alt mod, in orice scop precum dezvoltarea si promovarea produselor folosind astfel de informatii.

Marci inregistrate si drepturi de proprietate intelectuala

Toate marcile inregistrate, nume de comercializare, sigle si embleme sunt proprietatea Kunden Broker. Nimic de pe acest site nu trebuie interpretat ca poate fi preluat, orice licenta sau drept de utilizare a unei marci expuse pe acest site sau orice alt material fara acordul prealabil in scris din partea Kunden Broker. Este strict interzisa utilizarea marcilor sau a oricaror alte materiale expuse pe acest site, cu excepţia modului in care sunt prezentate aici. Imaginile expuse pe site sunt proprietatea Kunden Broker sau compania are permisiunea de a le utiliza. Utilizarea acestor imagini de catre vizitator sau cineva autorizat de acesta este interzisa, cu excepţia cazului in care este permisa in mod special de Kunden Broker. Orice utilizare neautorizata a imaginilor poate incalca legislatia privind drepturile de proprietate intelectuala, legislatia privind marcile inregistrate, legislatia privind protectia datelor personale(Regulamentul UE 679/2016), confidentialitatea si publicitatea, precum si reglementarile de comunicare.

Licente de software

Vi se aduce la cunostinta ca orice program software care poate fi pus la dispoziţie sau furnizat prin intermediul acestui site, poate contine tehnologie care se supune unor controale stricte conform legislatiei de control a exportului din Statele Unite si alte tari si jurisdictii. Prin acest document, va exprimati acordul ca nu veti transfera sau exporta asemenea programe de soft prin incalcarea regulilor si legislatiei de export aflata in vigoare. Kunden Broker nu autorizeaza descarcarea sau exportarea de pe acest site a oricarui program de soft sau date tehnice catre oricare jurisdictie unde aceasta actiune este interzisa prin reguli şi legislaţie de control a exportului.

Reguli privind informatiile

Cu privire la informatiile disponibile pe acest site Kunden Broker declara in mod expres ca nu are sub nici o forma calitatea de reprezentant si ca nu ofera nici o garantie (direct sau indirect). Kunden Broker nu detine nici o reltie de reprezentare in privinta materialelor de pe acest site sau orice alt site legat de acest site.In conformitate cu prevederile Regulamentul UE 679/2016, privind protectia persoanelor fizice în ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date, Kunden Broker are obligatia de a prelucra datele cu caracter personal pe care dumneavoastra ni le transmiteti referitoare la persoana dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra sau alta persoana, respectand toate cerintele de securitate si doar pentru scopurile mentionate. Va rugam sa luati cunostinta de faptul ca, desi Kunden Broker respecta in totalitate masurile tehnice de securitate cu privire la datele cu caracter personal si regulile privind protectia acestor date, atunci cand accesati o legatura („link”) catre orice alt site de pe acest site, operatorul celuilalt site poate colecta informatii despre dumneavoastra, inclusiv prin intermediul mesajelor “cookies” sau alte tehnologii. In plus, furnizorul dumneavoastră de internet sau de alte servicii poate colecta informatii despre sau trimise de catre dumneavoastra atunci când folositi acest website sau orice alt website. Orice date cu caracter personal pe care le transmiteti catre Kunden Broker prin intermediul acestui website vor fi utilizate exclusiv în scopul procesarii cererii dumneavoastra si a oricaror altor chestiuni administrative in legatura cu orice polita intermediata de catre Kunden Broker.

De asemenea, datele pot fi incluse in informari statistice care pot fi divulgate catre terte persoane, dar asemenea informari statistice nu vor cuprinde date identificabile cu o anumita persoana.

Compania nu va utiliza informatiile transmise prin rubrica “Contact” in scopuri de marketing si nici nu vor fi divulgate catre terte persoane in scopuri de marketing.

Nu aveti obligatia de a furniza nici un fel de date cu caracter personal catre Kunden Broker si refuzul dumneavoastra de a furniza asemenea date nu va avea nici o consecinta legala, va impiedica doar trimiterea formularului catre Kunden Broker.

Informatiile cu caracter personal pe care le inregistrati pe acest website sunt destinate exclusiv in scopul procesarii cererii dumneavoastra de catre Kunden Broker si vor fi divulgate numai catre asigurator și autoritati publice la cererea acestora in conditiile reglementate de legislatia privind protectia datelor cu caracter personal.

In conformitate cu prevederile Regulamentului UE 679/2016, privind protectia persoanelor fizice în ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date, va puteti exercita, oricare din urmatoarele drepturi:- dreptul la acces la datele personale; – dreptul de a solicita rectificarea datelor cu caracter personal inexacte sau care nu mai sunt de actualitate; – dreptul de a retrage consimtamantul cu privire la prelucrare, in orice moment doar pentru situatia in care prelucrarea datelor ce are la baza consimtamantul dumneavoastra; – dreptul de restrictionare a prelucrarii; – dreptul de a va opune la prelucrarea datelor cu caracter personal, in conformitate cu reglementarile in vigoare; – dreptul de a inainta o plangere la Autoritatea Nationala pentru Protectia Datelor cu Caracter Personal; – dreptul la stergere (”dreptul de a fi uitat”). Pentru exercitarea acestor drepturi, puteti sa va adresati cu o cerere datata si semnata catre Kunden Broker.

Prin formularea unei cereri adresata Kunden Broker sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai sus si consimtiti la furnizarea catre Kunden Broker a datelor cu caracter personal pe care le inregistrati pe acest website si consimtiti la prelucrarea de catre Kunden Broker a acestor date cu caracter personal.

Societatea Kunden Broker de Asigurare S.R.L

Str. Republicii nr. 109, et.2
Sigma Business Center
RO-400489 Cluj-Napoca
Tel: +40 264-507.700
​Fax: +40 264-507.717

CUI: 17662100
Nr.Reg.Com: J12/2085/07.06.2005
Capital social: 1.500.000 RON
Nr. Operator date personale: 14919
Nr.Reg.Brokerilor de Asigurare: RBK-311/10.10.200

Autorizat de Comisia de Supraveghere a Asigurarilor
Membru UNSICAR (Uniunea Națională a Societăților de Intermediere și Consultanță în Asigurări din România)

Cauti un consultant financiar de top? Cauti cea mai buna solutie?