Cladiri si Bunuri

Pentru ca afacerea ta sa fie cat mai prospera este nevoie atat de siguranta financiara cat si a mediului in care se desfasoara activitatea.

Dar, in orice moment, evenimente neprevazute iti pot afecta sediul companiei, dotarile, utilajele si marfurile achizitionate.

Din acest motiv, noi, Kunden Broker, alaturi de partenerii nostri iti oferim o gama larga de produse de asigurare special concepute sa acopere nevoile afacerii tale.

Pornind de la asigurarea de incendiu si alte riscuri, produsele noastre pot fi personalizate in functie de nevoile si dorintele tale.

Riscuri principale ce pot fi acoperite
  • FLEXA: incendiu, traznet, explozie, caderea aparatelor de zbor sau parti ale acestora, coliziune cu autovehicule
  • FENOMENE NATURALE: cutremur, inundatie naturala, alunecare de teren, prabusire de teren, furtuna, grindina, viitura, greutatea stratului de zapada sau gheata, avalansa de zapada, caderi de pietre, fenomene atmosferice extreme.
Riscuri aditionale:
  • furt prin efractie, acte de talharie, vandalism, boom sonic, riscuri politice (greve, revolte, tulburari civile), scurgerea apei din conducte sau sisteme sprinkler, spargerea bunurilor casabile, avarii la instalatii, asigurarea intreruperea activitatii.

Indiferent cat de responsabili si prevazatori suntem cu cei din jur, in mod accidental actiunile noastre pot provoca diferite daune/prejudicii celor din jur, pentru care vom fi nevoiti sa platim.

In functie de necesitatile si dorintele tale, echipa noastra iti sta la dispozitie pentru gasirea solutiei optime pentru afacerea ta!

SUNA ACUM

+40 264 507 700

Suntem la dispozitia ta!

Te rugam sa ne contactezi telefonic ori prin intermediul site-lui si te ajutam cu mare drag. Multumim ca ne-ai vizitat!

Cauti un consultant financiar de top? Cauti cea mai buna solutie?

Viziteaza-ne

  • Sigma Business Center
    Str. Republicii nr. 109
    Cluj-Napoca, 400489
  • +40 264 507 700
  • +40 264 507 725

Ori scrie-ne si te sunam inapoi