Credite si Garantii

Politele de garantie reprezinta o alternativa la alte solutii existente precum cele din domeniul bancar (scrisori de garantie bancara) sau cele alternative (retineri succesive, depunere de numerar, etc.).

Politele de garantie nu presupun existenta unor garantii reale sau imobilizarea unor sume de bani suplimentare (cash colateral) si nu intra in analiza gradului de indatorare al companiei. De asemenea, politele pot fi emise si in forma conditionata, executarea lor fiind posibila dupa ce s-a demonstrat culpa asiguratului. Astfel, acesta este protejat de eventuale cereri nefondate, abuzive sau eronate din partea beneficiarilor.

Avem capacitatea de a gestiona solutii personalizate ce tin cont de obligatiile contractuale pe care compania ta si le-a asumat. Subscriem toate tipurile de garantii: participare la licitatie, retur avans, garantie de buna executie, garantie pentru perioada de mentenanta, garantii de buna plata. Noi iti oferim suportul si expertiza in structurarea unor solutii personalizate care sa corespunda nevoilor specifice domeniului in care activezi. In functie de nevoi, putem negocia variante de acoperire individualizate.

Suntem la dispozitia ta!

Te rugam sa ne contactezi telefonic ori prin intermediul site-lui si te ajutam cu mare drag. Multumim ca ne-ai vizitat!

Cauti un consultant financiar de top? Cauti cea mai buna solutie?

Viziteaza-ne

  • Sigma Business Center
    Str. Republicii nr. 109
    Cluj-Napoca, 400489
  • +40 264 507 700
  • +40 264 507 725

Ori scrie-ne si te sunam inapoi