Economii si Investitii

Cu totii ne dorim sa realizam ceva in viata si de aceea ne punem sperante in viitor. Insa nu intotdeauna reusim sa ni le indeplinim deoarece este destul greu sa ne planificam calea spre succes. Acesta este motivul pentru care noi venim in ajutorul tau cu numeroase solutii de economisire si investitie pentru ca tu sa reusesti pe parcursul vietii sa iti realizezi unele proiecte majore.

Fie ca doresti sa iti achizitionezi o locuinta, sa iti pornesti o afacere, sa ai resurse financiare suplimentare la retragerea din activitate, pentru educatia copiilor sau sa ai o casa de vacanta, toate acestea se pot realiza cu ajutorul nostru

SUNA ACUM

+40 264 507 700

Solutii de
economisire

Atat solutiile de asigurare cu componenta investitionala cat si cele cu beneficii garantate, reprezinta un instrument eficient de economisire pe termen mediu si lung, care poate contribui la crearea unui comportament corect de economisire.

Alaturi de noi, identificand impreuna serviciile potrivite pentru tine vei putea trece de la dependenta financiara (consum mare, veniturile merg exclusiv catre cheltuieli, cresterea nivelului de indatorare) la stabilitate financiara (veniturile sunt completate de cele care vin din capitalul economisit/investit).

Aceste produse de asigurare reprezinta o forma de acumulare de capital flexibila, pe care o poti adapta oricand nevoilor si dorintelor tale.

Economii
pentru copii

Parintilor le revine responsabilitatea de a gestiona atat prezentul cat si viitorul copiilor lor. Cheltuielile de crestere si educare a copilului cresc odata cu varsta acestuia.

Chiar daca in prezent ii poti asigura celui mic sprijinul de care are nevoie, esti constient de faptul ca viitorul se poate schimba.

Decizia de a-i asigura copilului tau viitorul financiar este primul pas pe care il poti face pentru acesta!

Trei, doi, unu. Start!

Fie ca este vorba despre educatia care sa ii confere un avantaj fata de ceilalti, sau ca isi va dori o casa, o masina sau sa demareze o afacere, toate visele sale pot deveni realitate daca incepi acum.

Kunden Broker te ajuta sa economisesti bani pentru a-i oferi copilului tau un start bun in viata si, in acelasi timp sa il protejezi.

De ce sa economisiti bani
incepand chiar de astazi?

Contribuind din timp la economiile copilului dvs., acesta va putea beneficia de o suma de bani cu adevărat semnificativa atunci cand va începe viata de tanar adult. Perioada de economisire este esențiala deoarece puteti ajunge la suma dorita cu un efort financiar mult mai mic, iar familia dvs. va fi protejata in acelasi timp.

Cum functioneaza
economisirea?

La finalul perioadei de economisire, copilul dvs. va dispune de o sumă de bani garantata prin contract. In plus, se adauga un beneficiu investitional in functie de rezultatele financiare obtinute pe toata durata contractului si un bonus de maturitate din suma garantata in funcție de durata acestuia.

Suntem la dispoziţia ta!

Te rugam sa ne contactezi telefonic ori prin intermediul site-lui si te ajutam cu mare drag. Multumim ca ne-ai vizitat!

Cauti un consultant financiar de top? Cauti cea mai buna solutie?

Viziteaza-ne

  • Sigma Business Center
    Str. Republicii nr. 109
    Cluj-Napoca, 400489
  • +40 264 507 700
  • +40 264 507 725

Ori scrie-ne si te sunam inapoi