Locuinta

Obligatorie sau facultativa?

Asigurarea de locuinta poate fi atat obligatorie cat si facultativa. Scopul asigurarii obligatorii a locuintei este de a acoperi riscuri majore, in special catastrofe naturale precum: cutremurele, inundatiile naturale si alunecarile de teren. In mod normal, pretul unei astfel de asigurari este de 10 Euro sau 20 de Euro pe an, in functie de tipul locuintei asigurate.

Asigurarea facultativa permite, in schimb, recuperarea integrala a sumelor necesare acoperirii pagubelor, nu doar a sumei de 10.000/ 20.000 de Euro care este garantata de asigurarea obligatorie. Prin folosirea unei polite de asigurare facultative a locuintei pot fi acoperite multe alte riscuri.

Politele facultative nu sunt costisitoare, oferindu-ti posibilitatea de a-ti proteja atat locuinta, cat si bunurile de valoare.

Mai mult, unele asigurari includ si sectiuni destinate protectiei persoanelor terte, permitand, spre exemplu, acoperirea partiala sau chiar totala a daunelor produse vecinilor in cazul unor inundatii sau incendii declansate in locuinta care a fost asigurata.

SUNA ACUM

+40 264 507 700

Suntem la dispoziţia ta!

Te rugam sa ne contactezi telefonic ori prin intermediul site-lui si te ajutam cu mare drag. Multumim ca ne-ai vizitat!

Cauti un consultant financiar de top? Cauti cea mai buna solutie?

Viziteaza-ne

  • Sigma Business Center
    Str. Republicii nr. 109
    Cluj-Napoca, 400489
  • +40 264 507 700
  • +40 264 507 725

Ori scrie-ne si te sunam inapoi