Te invităm
să ne cunoşti!
Te invităm
să ne cunoşti!

Prezentarea companiei

Eforturile noastre se indreapta in mod constant spre a oferi servicii personalizate, de o calitate ireprosabila, care deservesc optim nevoilor tale.

Cu o experienta de peste 15 ani pe piata, echipa Kunden Broker si-a construit o reputatie ce se focuseaza pe conceptele „Life” si „Health” – viata si sanatate. Acestora li se adauga asigurarile generale intregind astfel oferta si asigurand pozitia de broker de servicii integrate.

Pe pietele mature, se evidentiaza deja foarte bine rolul brokerului. Acesta nu are doar statutul de intermediar ci este consultantul/ partenerul clientului. Aceeasi tendinta se manifesta si in Romania, atat din partea consumatorilor, care incearca sa isi reduca costurile si sa achizitioneze serviciile in conditii cat mai avantajoase, cat si din partea furnizorilor (companii de asigurare, de managementul activelor etc.), care recunosc in broker un partener independent de distributie.

In aceasta relatie, brokerul reprezinta tot mai mult interesele clientului. El intelege corect nevoile si construieste solutii adecvate, maximizand beneficiile acestuia si pastrand prima necesara intr-un interval accesibil posibilitatilor clientului.

,,Kunden Broker reprezinta unul din cei mai competitivi brokeri de servicii integrate din Romania. Ambitia si perseverenta managerilor si a consultantilor nostri au transformat compania infiintata in 2005, intr-un lider pe piata de intermediere in asigurari. Succesul inregistrat de Kunden Broker in ultimii ani, reprezinta obtinerea recunoasterii activitatilor laborioase intreprinse de fiecare consultant.

Structura noastra, cultura Kunden Broker si birourile teritoriale formeaza un organism structural orientat catre clientul roman. Acesta reprezinta nucleul echipei noastre, echipa Kunden Broker!

Bernhard Neumaier

Director General,

Kunden Broker

Misiunea Kunden Broker

Misiunea echipei noastre Kunden Broker, sintetizata in sloganul „We care for your future” – „Ne pasa de viitorul tau”, consta in a-i indruma pe clientii si partenerii nostri, in a avea mai multa incredere in viitorul lor, construind alaturi de ei planuri pentru un prezent sigur si un viitor stabil din punct de vedere financiar.

Valorile, Viziunea
si Strategia companiei

De-a lungul timpului, ne-am construit o reputatie, avand la baza valorile noastre: Profesionalism, Orientare spre solutii si Consecventa.

Dorim sa le oferim clientilor nostri servicii personalizate si de o calitate ireprosabila, care deservesc optim nevoilor lor.

Suntem
Profesionisti

Ne remarcam prin echipa noastra de manageri si consultanti ce se caracterizeaza printr-un puternic simt al profesionalismului.

Fiecare membru al echipei isi dezvolta constant abilitatile profesionale pentru a promova, in mod profesionist, programele si serviciile de protectie pentru clientii Kunden Broker.

Investim constant in educarea si specializarea consultantilor nostri oferindu-le programe de pregatire profesionala ce includ atat training-uri din domeniul managementului si al asigurarilor cat si cursuri de specializare in sistemul de intermediere in asigurari.

Intotdeauna Consecventi

Dorim sa oferim sprijin permanent clientilor nostri. Iar pentru aceasta, managerii si consultantii nostri Kunden Broker isi dezvolta permanent abilitatile profesionale, fiind consecventi in urmarirea obiectivelor acestora.

Mereu orientati spre solutii

Compania noastra urmareste crearea unui mediu de lucru care sa faciliteze gasirea solutiilor optime in atingerea obiectivelor clientilor nostri.

Atat consultantii cat si managerii nostri sunt persoane dinamice, cu o viziune clara fiind intotdeauna cu un pas inaintea problemelor, gasind solutii.

Cei mai buni dintre cei mai buni 

Prin strategia noastra clar definita si prin respectarea valorilor noastre, am reusit sa ajungem printre cei mai buni si sa ne pozitionam in topul intermediarilor din asigurari.

Performanta si recunoasterea valorii

Ne mandrim ca ne este recunoscuta performanta prin distinctiile primite de la institutii de prestigiu. Acestea sunt o dovada clara a faptului ca oferim clientilor nostri atat produse excelente, in parteneriat cu cele mai importante companii de asigurari, cat si cele mai bune servicii, prin consultanta profesionista pe termen lung.

Ne dorim să te ajutăm!
Te rugăm să ne contactezi telefonic ori prin intermediul site-lui şi te ajutăm cu mare drag. Mulţumim că ne-ai vizitat!

Ei sunt partenerii nostricei mai buni din industrie

Cauti un consultant financiar de top? Cauti cea mai buna solutie?